Eskebæk Søvej 2-10, 8660 Skanderborg

Boligerne på Eskebæk Søvej 2-10 er 8 nyopførte lejligheder, klar til indflytning efter sommeren 2020. Vi er pt. igang med sokkel og går snart igang med husets skelet.

Skal du bo i den nye lækre ejendom på Eskebæk Søvej 2-10? Så er det nu du skal være vaks ved havelågen, for lejemålene bliver lækre, lyse og attraktive med masser lys og god udsigt over Eskebæk Mose. De ligger tæt på Skanderborg Centrum og alligevel med perfekt adgang til den skønne natur omkring Skanderborg.

Bybussen kører hver halve time i dagtimerne og stopper lige udenfor ejendommen, så midtbyen er kun 5 min. væk.

Boligerne er hhv. 3 og 4-værelseslejligheder og indrettet i tidløse og lækre materialer. Samtlige boliger har altan/terrasse og udsigt fra stue/alrum over Eskebæk Mose, som har et rigt dyreliv og er hjemsted for svaner, ænder, blishøns m.m. I sommermånederne kan man fra altan/terrasse nyde solnedgangen i vest.

I parteereetagen er der udover to boliger indrettet depotrum til lejlighederne og yderligere indrettet en etværelsesgæstelejlighed, som kan lejes til overnattende gæster.

Udlejning af boligerne Eskebæk Søvej 2-10

Reserveringen af de enkelte lejemål er igang. Klik og kig på plantegningerne nedenfor, hvor indretningen af de forskellige lejligheder er vist, arealer, leje m.m. Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til Anne-Mette Boye Zacho på amz@ja-laursen.dk.

Reservering

Send en mail til Anne-Mette Boye Zacho på amz@ja-laursen.dk for reservering af lejemål. Husk at oplyse hvilken lejlighed du ønsker at reservere. I starten 2019 et vi klar til at indgå endelige lejekontrakter.

Se størrelser og lejepriser på de 8 lejligheder nedenfor.

Lejligheder parteere

Lejligheder stue

Lejligheder 1. sal